Софи Маринова и момчето на сърцето й  Дачо пак са във вихъра на любовта. Двамата се събраха отново след четиримесечна раздяла. "Тя го обича истински, защото е страшно чиста и открита. Затова му е простила", потвърдиха пред вестник "Монитор" хора от фирма "Съни мюзик".

Звъннахме на самата Софи Маринова за коментар: "Търсихте ме много за раздялата, сега и за хубавото... Вярно е. Любов ще има винаги, много сме щастливи. Ние не спирахме да се чуваме, но не беше много често. На 6-7 дена един път. Последния път той ми каза:

"Поиграхме си с огъня, хайде да се съберем вече". И аз си го прибрах.  Деда му ми викаше: "Нека се понаскача малко, па ще си дойде". И си дойде след четири месеца. Честно да ти кажа, вече не мисля за сватба. Току-виж пак му щракнало нещо. Така сме си добре. Няма да пътуваме никъде в чужбина. Аз не спирам да съм на работа. Ако имам някой лев и свободно време, предпочитам в България да си починем, но няма да е скоро. Сега седим вкъщи, пием си кафенце, довечера сме на светско събитие. Винаги сме с приятели. Заедно си бяхме и снощи, както си беше преди."

Много колеги на Софи, начело с рапъра Устата харесвали Дачо и я навивали да не го изпуска толкова лесно: "Викаха ми: Обаждай му се, ще се върне. Ама като не щеше", смее се тя. Двамата бяха засечени тези дни в столичния клуб Sin City от екип на светско списание. Софи Маринова доста тежко преживя раздялата с по-младия си приятел Дачо, с когото скъсаха през ноември миналата година.

Тя дори записа и парче за края на връзката си - „Боледувам", което посвети именно на загубената си любов. "Когато един артист преминава през някаква лична криза, той винаги намира отдушник в творчеството си. Кръстих песента си "Боледувам", защото именно така се чувствам", заяви тогава певицата. Любовта на Дачо и Софи Маринова премина през много препятствия през годините.

Най-големият скандал беше още в началото на връзката им, когато двамата признаха, че се обичат. Това беше голям шок за всички, тъй като Дачо е полубрат на сина на Софи - Лоренцо. Въпреки всичко двамата устояха на критиките и не сложиха край на любовта си. На два пъти дори бяха на път да застанат пред олтара. За съжаление, плановете им не се осъществиха.