Софи Маринова е бременна с второто си дете.

„В първия месец съм. Знам, че е още рано да съобщавам радостната вест, но нямам търпение. Направих бебето за мен и за Лоренцо. Синът ми е много щастлив. Постоянно ми целува корема и се надява да е сестричка”, разказа за „Монитор” певицата.

Софка категорично отказва да каже кой е таткото. „То не се знае кой е бащата. А и не искам да разбира, за да не почне да ми се прави на баща. Писаха, че бил заможен бизнесмен. Няма такова нещо. Аз сама си гледам сина, така ще е и с второто ми дете”, обясни Маринова.



На 5 декември ромската перла празнува рожден ден и все още не може да се нарадва, че ще става майка за втори път.

„Какъв по-хубав подарък от това, че очаквам дете. Дай боже, всичко да е наред и след девет месеца да изненадам Лоренцо с братче или сестричка”, вълнува се изпълнителката на Love Unlimited.

Маринова не крие, че си пада по по-млади от нея партньори.

”По принцип не съм много взискателна към мъжете. Ако някой иска да ме спечели, държа той да е много хубав. Харесвам по-малки от мен. Но то като дойде кьоравата неделя, не пита. Харесвам млади, хубави момчета, леко мургави, с черна коса. Обичам да си ме слушкат и да обичат само мен”, обясни преди време Маринова.