Звездата на Фен ТВ Софи Маринова не успя да скрие радостта си и ексклузивно в предаването „Шпионка” сподели, че изключително много харесва и симпатизира на приятелката на 12-годишния й син Лоренцо.

„Много е сладка, като сърничка е” – разказва Софи Маринова и допълва – „Оня ден детето ми вика мамо, дай ми 100 лева да й купя подарък, правим 7 месеца. Купи й герданче със сърце. Даже ми върна ресто”.

Ромският славей разказва с вълнение и подробности за срещата си с първата любов на своя син. Пред месец Лоренцо запознал майка си и приятелката си като ги завел на кино, за да гледат „Бързи и яростни 5”, а след това хапнали суши. Момичето, което е с една година по-голямо от Лоренцо споделило пред Софи Маринова, че иска да има 5 или 6 деца.

Певицата с вълнение споделя на водещата Ива Атанасова, че тази година ще зарадва феновете си с нови проект, единият от които ще го видят съвсем скоро в ефира на Фен ТВ. Песента носи името „Като дете” и е записана в студиото на нейния приятел и колега Тони Стораро.
Тъй като преди период от време се появиха спекулации за това,че Софи Маринова има интимни отношения със Стораро, ромският славей сподели:

„С Тони сме много близки приятели. Познаваме се от дълги години. Даже да споделя нещо, което не е казвано досега. С жена му сме много близки приятелки. Миналата година ходихме двете с нея и децата за една седмица в Дубай. Много весело си изкарахме” – споделя Софи Маринова.

Певицата не пропусна да сподели пред камерата на „Шпионка”, че си пада по мургави мъже, както й че съвсем скоро ще се сдобие с нов дом и кола.