Необичаен подарък за празниците развълнува Софи Маринова и приятеля й Тодор Давидов-Гринго.

Приятел от Кипър им пратил портрет като коледен подарък. След два общи клипа, любовта им вече е обезсмъртена и с картина.

Огромното платно показва двойката гушната на фона на есенен пейзаж, а гръдния кош на охранителя е обвит както с тениска с щампа на американското знаме, така и с нотно петолиние.

"Приятел на Гринго ония ден звъни и вика: "Намерих ваша снимка, на която сте много сладки, ей сега ще ви нарисувам и ще ви пратя картината за подарък." Двамата се познават от Кипър, където Гринго изкара 9 години и снима в сериали.

Цветелин Иванов се казва момчето, той не е професионалист, но е всестранно развит талант като Гринго, дето хем охрана е бил, хем малко актьор, а сега изведнъж откри, че може да пее" - сподели с усмивка за "Монитор" Софи.



На 23-ти декември двамата имали участие в Бордо, но не им останало време нито за шопинг, нито за забележителности. "Прибрахме се още на Бъдни вечер, да съм си у дома в Етрополе, все пак е семеен празник. После на Нова година бяхме във Велинград, съчетахме полезното с приятното, покрай работата починахме на спа.", обясни изпълнителката на "Любов без граници".

Наскоро Маринова потвърди, че след публичните обвинения в побой и скандалите с Гринго са напаснали характерите си и се чувстват по-влюбени от всякога. Той дори обмисля да й предложи брак на някое от предстоящите им участия в чужбина. От няколко месеца двойката се подвизава заедно по концерти, вече забавлява българската общност в Лондон и Берлин, а през декември Гринго включи в репертоара си четири авторски песни.

Софка и любимият й работят активно и за бебе, пише "Монитор".

"На него му е болна тема, той все ми вика "Хайде, вече съм на 30, време ми е да стана баща". Той иска момче, но гледачки ми казват, че ще имаме момиче. Божа работа, когато стане", сподели певицата.