Тайна интимна връзка между Софи Маринова и Тони Стораро беше разкрита от роднини на ромския славей.

Въпреки че се познават от години, двамата неотдавна решили да си станат още по-близки, като се отдадат на интимни ласки.

След първата им бурна нощ певицата се почувствала доста зле. Била гузна от факта, че е преспала с женен мъж.

"Леле, какво направих! Разбих семейство! Дано жена му не разбере", проплакала пред роднини Маринова.

След като я успокоили, че това е нещо нормално в днешно време, тя променила мнението си и дори сама потърсила колегата си, за да помачкат чаршафите отново. Кръшканията им зачестили, но неотдавна всичко приключило, разкриха запознати.

Въпреки изричната молба на Стораро Софи да не разкрива забежката им, тя се похвалила пред племенничките си. Те пък дали гласност на клюката и сега това е най актуалната тема в родния й град Етрополе.

Според запознати романсът между Тони и Софи започнал миналото лято по време на турне, в което двамата изпълнители участвали. Една вечер те подпийнали след концерт, а после се усамотили и се отдали на плътски удоволствия.

Покрай аферата им се родила идеята и да запишат заедно парчето, с което тя спечели българския финал на „Евровизия”. Големият Тони, както го наричат във фолкгилдията, обаче предпочел да не реализират съвместния си проект, за да не се разкрие тайната им връзка.

Неотдавна Софи пък шокира феновете си с признанието пред "Монитор", че е на “сексуални пости” вече цяла година. Ромската перла призна, че “на любовния фронт няма нищо ново” след раздялата с доведения й син Дачо. “Като нямам гадже, и не правя секс. Не съм го правила от близо година", ожали се тя.