Иван Динев-Устата и Софи Маринова ще пеят на минус 30 и плюс 30 градуса в рамките на няколко дни.

Двамата заминават на турне отвъд океана и се подготвят и за плуване във Флорида, и за студа в Канада.

Стягат се за дълъг път, защото ще обиколят Северна Америка нашир и длъж, и то само за месец. Ще пътуват със самолети, а не с кола, заради големите разстояния между градовете, в които ще пеят. Първият концерт е в Чикаго на 24 януари, на следващия ден са в Монреал, Канада, а после и в Торонто.

След това заминават, за да изнесат 3-часовата си програма във Флорида, после в Лас Вегас и Ню Йорк. Дори заедно ще посрещнат Св. Валентин, защото се прибират обратно чак на 15 февруари.

"Ще пеем на места с температура 30 градуса под нулата и 30 над нулата. Ще трябва да носим ботуши и джапанки", обяснява Устата.

"Както казва той - банските и палтото и готово. Няма да носим много багаж. А и аз не обичам така. Няма да има и кой да ми го носи - нали заминаваме само двамата. Така че тръгваме с по-празни куфари, пък там ще ги напълним", смее се Софи Маринова.

Специално за пътуването Устата взема със себе си телефон с много добра камера, за да заснеме всичко, което се случва.

"Ще си прекараме страхотно! Много ще се забавляваме! Е, и много ще се караме, защото тя иска все по молове да се разхожда, а не да позира със "сгради и паметници", смее се той.

Двамата заминават с работна виза и ще пеят предимно по концертни зали. За турнето ги поканили от Expert Initiatives Fondation - фондацията, която организира и турнето на "Сигнал" отвъд океана миналата есен.