Фолк дивата Софи Маринова се е впечатлила от петия епизод на реалити шоуто на Би Ти Ви „Смени жената“, в които взеха участие колоритните герои Валя и Моро от „Къртицата“, които обиколиха и Европа в друго предаване, узна HotArena.

В размяната на съпруги участваха Димитър и Милена – семейство, което не толерира вредни навици и живее природосъобразно, здравословно и културно.

Ромското семейство пък е на другата крайност – палят цигари от сутринта, вечер ядат мазно и бял хлебец и пият по кило ракия, под ритмите на люта чалга.

Милена сутрин става, пие топла вода с куркума, след което започва да медитира. Вечерта семейството ѝ се храни само със салата в обща купа, от която всички си взимат.

Мъжът ѝ Димитър ѝ помага в домакинството, а това за Валя не е „мъжко“ и манията на Милена по здравословния начин на живот не е нормална според нея и не е присъща за хора, които живеят в 21 век и ги нарече „талибанЦи“.

С няколко думи – в петия епизод на „Смени жената“ станахме свидетели на колосални различия на всички нива. Именно от него произлязоха и куп бисери, които чухме от устите на култовото семейство.

Валя, например, спомена, че с Моро слушат модерна музика – Софка и Азис и то вечер, докато главата на къщата си пийва, но не много, а само по „литър ракия и едно канче“. 



След като е изгледала епизода, Софка проявила желание и тя да се включи в предаването с Гринго.

Сметнала, че може да бъде по-атрактивна от Валя и Марин Илиеви. Но не може да отрече и техния колорит, и ѝ минала издея през главата да ги снима в свой клип.

Дали ще я видим скоро в „Смени жената“ по Би Ти Ви, предстои да разберем.