- Софи, как поддържаш лицето си? Правиш ли някакви специални процедури?

- Не използвам въобще никакви кремове. Вечер след работа почиствам лицето си с лосион на „Лореал”. Каквото и да правя, ако не се наспя, изглеждам зле. Трябва да спя много. Затова, когато имам участия до 4-5 през нощта, на другия ден спя до късно следобед. Моята рецепта е много сън и много храна.

- Какво обичаш да ядеш?


- Ям много. Обичам българска кухня. Предпочитам мазни и лютиви манджи. Всичко да е по-пикантно и с много хляб. Особено манджите, които прави майка ми. Много са вкусни. Газирано не пия, само минерална вода, и то много.

- Диета не пазиш ли? Спортуваш ли?


- Не пазя никакви диети. За мен пишат какво ли не. Че ходя на фитнес и пазя диета, ама не е вярно. Лъжат. Всяка вечер съм на работа, а като почна да играя по сцената, то си е по-тежко от тренировка. Направо сауна, потя се и отслабвам. Непрекъснато съм в движение. Ако не съм на сцената и не пея, тичам по задачи. След години, когато няма да имам толкова работа и ще си седя вкъщи, може да се наложи и да почна да спортувам. Защото аз съм казала, че трябва да бъда хубава баба. И ще имам много пластични операции.

За мен сексът е най-добрият фитнес. Само че напоследък няма с кого. Затова качих 2-3 кила и съм малко по-пълничка от обичайното. Но към края на есента ще намеря някой мъжкар. Тъкмо малко да ми оправи и депресията.

- Каза, че ще имаш много пластични операции. Какво планираш да си правиш?

- Засега съм добре. А като мина 40-те и почна да се сбръчквам, ще си правя ботокс и каквото трябва. Не знам още какво ще е то. Не съм против тези неща. Нямам страх. Аз съм си направила силиконови цици и съм страшно доволна. Зодия Стрелец съм и съм търпелива. Имах голям мерак за циците и бях готова всичко да изтърпя, за да станат. Сама избрах и формата, и големината. Е, посъветвах се и с моя доктор - Ники Георгиев, ама още на 4-ия ден след операцията отидох да пея. А някои жени лежат по един месец. Аз само ги гледах в огледалото и им се радвах. Страхотни са.

Източник: в. "Монитор"
.