Софи Маринова споделя, че се чувства обичана от публиката, но в личен план любовта при нея винаги е огнена и изпепеляваща.

"Аз се радвам на много любов - на детето ми, на феновете ми, на родителите ми, на братята ми... Аз имам много любов от хората, много ми е дадена, обаче в личен план любовите ми са някакви изпепеляващи, буря и слънце. Ето сега както идва нещо хубаво в моя живот, идва и другата страна, точно като знака добро и лошо, те си вървят ръка за ръка" - разказва певицата в "Събуди се" по NOVA.

На 9-ти декември в зала "Арена Армеец" Софи Маринова ще изживее един от най-върховите си моменти в кариерата със своя юбилеен концерт, а в същото време любимият й Гринго е в затвора за изнудване.

"Аз не знам какво се случва, той може и всеки момент да си дойде" - казва тя и подчертава:

. Ние 24 часа нон стоп сме заедно от две години и няма как да се получи това. Много ме е яд, че някои хора ей така ги пускат, а пък с мен и Гринго се заяждат, защото сме известни".

В същото време тя беше категорична, че дори мъжът на сърцето й да се окаже виновен, тя ще продължи да го обича.

Припомняме, че Тодор Давидов-Гринго беше задържан през септември по обвинение в съучастие в изнудване на бизнесмен от Айтос за сумата от 50 000 лева.

Софи Маринова не крие, че е дала всичко от себе си, за да направи известен приятеля - вкара го в шоу бизнеса, ходят заедно по участия, правят дуети, подчинила е кариерата си на това да са заедно с любимия си.














"Гринго го заслужи това внимание от мен с неговото си държание.Той също захвърли живота си в чужбина и дойде при мен" - убедена е тя.

В професионален план е щастлива с постигнатото, не забравя многото награди и отличия, които е получила през годините за вокалните си качества и хитовите песни.

"Имам все първи места, участия в балкански надпявания, Евровизия - това са все хубави преживявания в моя живот" - подчертава певицата.

На юбилейния си концерт Софи Маринова ще излезе с филхармония на сцената. Не се страхува от голямата сцена и различния подход при представянето на песните си.

"За мен не страшно, за мен е красиво, защото ще звучи по друг начин музиката. Когато Слави Трифонов ми правеше 15-годишнината пак имаше филхармония. Това като идея съм го "откраднала" от тях. Пожелах си и оркестър "Кристали" да участват като основа. Много ще е хубаво, ще има много неща. Ще има и доста мои колеги и приятели, с които ще попеем" - разказва гласовитата изпълнителка.