Софи Маринова съобщи пред столични журналисти, че не е успяла да финализира подготвената имотна сделка в Лондон, поради недостиг на финансов капацитет.

Тя коментира, че въпреки всичко не се е отказала от идеята за собствено жилище в столицата на Великобритания, но просто ще се наложи да изчака още малко.

В действителност имала достатъчно средства за закупуването на апартамента, но адвокатите й допуснали груба грешка, като не проучили на сто процента какви са тамошните данъци и такси при осъществяване на сделка. Оказало се, че те са доста солени и огромният им размер наложил прекратяването на цялата операция.

„Наистина аз много обичам Лондон и действително ми се иска да съм по-често там. За съжаление не успях да си купя нито апартамент, нито къща. Засега реших първо тук да успея да си вдигна собствено жилище, пък после ще ходя по разните му там чужбини. Защото всеки знае, че камъкът си тежи на мястото” - коментира Софи Маринова, пишат от skandalno.net.

Припомняме, че преди около две седмици в пространството се пусна слух, че ромската перла си е купила малко жилище в Североизточната част на Лондон и по-точно в Стратфорд. Кварталът не е от най-хубавите, но все пак бил по-добра стартова точка за нейният син Лоренцо, отколкото да си остане тук.

Иначе Софи Маринова вече е приключила работата по новия си албум, който се очаква да излезе официално на пазара около средата на месец януари. В него дейно участие има и нейният десетгодишен син Лоренцо.