След като певицата Софи Маринова се изпокара с продуцента си Крум Крумов заради гаджето си Гринго, в Интернет пространството плъзна слух, че скоро ще стане част от димитровградската компания „Пайнер”.

Информацията гласи още, че ромският славей ще пее на 15-ия рожден ден на телевизия „Планета” на 22 ноември в „Арена Армеец”.

Наш репортер се свърза с ПР-а на фирмата, за да научи повече за витаещата в пространството информация. Той ни увери, че Софи няма подписан договор с тях, нито пък ще има. Не проявяват интерес към нея. Биха могли да работят с етрополската звезда единствено по някой дует с изпълнител от каталога им.

Не се знае какво ще се случи с кариерата на Софка, след като с издателя си са на нож. Заслепена от любовта си към Тодор Давидов-Гринго, певицата с лека ръка скъсала отношенията си с продуцента. Говори се, че той има намерение да й забрани да пее по участия песните, на които е издател. Това значи, че няма да може да пее едни от най-големите си хитове, което безспорно ще я дръпне надолу.

Софка и Крум винаги са били в добри отношения. Синът й Лоренцо е негов кръщелник и се имат дори за роднини. И всичко вървяло добре, преди на хоризонта да се появи Гринго.

Етрополската звезда започнала да върти номера на доскорошния си най-добър приятел, подтиквана от новата си любов. Охранителят от Германия съветвал любимата си да ходи на „черни” участия, да не дели хонорара с шефа си. Той самият също започна да се изявява като певец, вече има две записани песни.

Извива глас на участията на Софка и съответно иска от нея да му плаща част от изкараните пари. Накарал я да търси подкрепа в най-голямата музикална компания – „Пайнер”, но от там ни довериха, че няма да подписват договор с нито един от изпълнителите на конкурентни фирми.

Имат нови имена в каталога си, които тепърва ще представят, но са напълно непознати за широката аудитория. С тези си думи категорично заявяват, че Софи Маринова, Бони, Лияна, Тони Стораро и Алисия нямат шанс да се слеят с най-добрите в бранша.