Софи Маринова отново е претърпяла инцидент и е със счупена ръка, научи репортер на LifeOnline.bg. От спешната болница „Пирогов“ потвърдили, че певицата се е появила със счупена ръка. Тя е била прегледана и гипсирана, след което е напуснала лечебното заведение. Само преди два дни Софи вдигна грандиозен абитуриентски бал в чест на дипломирането на единствения си син Лоренцо.

На празненството присъства и нейният екс съпруг Тодор Давидов - Гринго. Засега певицата не е комантирала официално инцидента. Преди почти две години Софи Маринова се появи с гипсирана ръка, след което призна, че нейният любим Гринго е проявил агресия към нея. Тогава тя го прогони и дори се разведе, само три месеца след като вдигна пищна сватба през март.

Връзката на певицата с Гринго е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Ромската перла неведнъж се е оплакаквала публично, че мачото й посяга. Оказва се, че домашното насилие е ежедневие за Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на "Стари рани" се появи с остригана коса, а за това отново бе заподозрян младият й мъж, който дълго време е гравитирал в среда на сводници и е "попил" от методите им и отношението към жените.

Въпреки тежкия му характер, Маринова изчака Давидов да излезе от затвора където лежа година и половина за изнудване и рекет, след което се омъжи за него. Дали и този път травмата се дължи на домашно насилие не може да се каже.