Не мога да спя не мога да ям. Много се радвам че спечелих, каза Софи Маринова и чистосърдечно си призна че не си пази гласа - сега ще се наспя 10 часа и готово.

Преди финала си казах, никакви семки и студена вода, но на другия ден ставам и си казвам, ей, като дроб съм. Тогава ударих едно малко и да видиш как се съживих, призна победителката на Евровизия, пишат от

По отношение на слуховете, че си е купила победата, тя си призна, че е подготвила роднини и приятели да гласуват за нея. Аз съм кръстница на детето на Жоро Черния, а жена му е Ричи – певицата на оркестър „Кристали“.

Тя даже ми се обади на финала и ми каза “аз съм на една сватба и накарах всички цигани да гласуват за теб“. Не съм купувала СИМ карти, е*ати правят ни милионерки, викам им, айде дайте ги тези милионери де, изцепи се Софка.

В чалгата са едни от най-добрите музиканти, сега ще ходя в Гърция, Португалия и Турция като част от кампанията за популяризирането на песента.

Водещият Виктор Николаев много силно се интересуваше за мнението на певицата за насилието избухнало в Студентски град. Като чуеш нашата музичка ти идва да си пийнеш да поиграеш, сподели Софи Маринова.

Много ми харесва Студентски град и младежите там им трябва място, където да се забавляват. Ама те не учат, контрира Николаев. Абе стига с това учене, те побъркват децата от учене, Лоренцо не може да си вдигне раницата от учебници, отговори Софи.