Започна промоционалният тур на Софи Маринова и нейната песен за Евровизия "Love Unlimited".

За първа спирка от европейската обиколка беше избрана южната ни съседка - Гърция. Още с пристигането си в Атина усмихнатата певица е получи мило посрещане от феновете на Евровизия в източната ни съседка.

Вчера Софи представи песента си и пред гръцките зрители на техния финал за, който е едно от най-гледаните телевизионни предавания там. Тя сподели сцената с представителите на Франция и Кипър - Ангун и Иви Адаму, които посетиха и българския финал на 29-ти февруари.

За съжаление обаче гласовитата певица не успя да очарова гърците с изключителните си гласови данни. Организаторите на финала са я задължили да пее на плейбек, което е било изискването и към всички участници в техния финал. Причината е лошата акустика в мола, където се проведе финала на Гърция.

Тази сутрин Софи Маринова даде интервю за най-гледаната гръцка телевизия "Стар". Певицата не пропусна да изпълни песента си този път на живо. По-късно днес ромският славей ще се срещне с феновете си в столицата Атина по специална среща организирана от фен клуба на Евровизия там.