Победителката на българския финал на конкурса Евровизия Софи Маринова е категорична, че с конкурентката й ДесиСлава не са се карали, както носеха слуховете.

"С Деската ме си в много добри отношения, даже зад кулисите по цял ден се хилехме", сподели ромската перла в предаването "Тази сутрин".

Софи също така коментира клюките, че си е купила първото място. "Те като почнат, милионерки ни правят нас, фолкпевиците. Че си купуваме награди, че ходим с милионери, че не знам си какво... Викам "А дайте ги тия милионери, де!", по своя непринуден начин отсече певицата.

Маринова призна, че все още не е много наясно с конкуренцията, която я очаква в Баку през май. "То при мен всичко още е много прясно, защото два дена, откакто се случи всичко това, звездния ми миг в живота ми, знаеш ли колко съм щастлива и още не съм запозната, но вече навлизам - днес имам срещи, кой какви песни представя", обясни тя и добави, че тепърва ще пътува из Европа, за да представи парчето си "Любов без граници".

Софи Маринова сподели, че това, което я е затруднило най-много, е било да изпее думите "обичам те" на азербайджански, пишат от bliasak.bg. Изпълнителката беше категорична, че няма да отказва ангажименти заради подготовката си за финала на конкурса в Баку и допълни, че близкият й приятел - рапъра Устата, я посъветвал да излезе сама на сцената, защото гласът й сам по себе си е достатъчно впечатляващ.