Софи Маринова е готова с новия си музикален проект, който се очаква скоро да бъде представен. Парчето е баладично и видеоклипът към него вече е заснет.

"То е по мой текст, написах го за положителната любов. По-тъжните балади някак си повече ги харесват, но си викам все тъжни любови, сега ще измисля някакъв текст с положителна любов и, дай Боже, да дойде такава при мен" - казва изпълнителката в "Тази неделя" и запява част от текста на песента:

"Най-голямата любов - вече знам това си ти,
най-голямата любов е веднъж завинаги.
Нямам аз очи за друг,
нямам аз сърце за друг,
няма да ме има мен,
тръгнеш ли си някой ден".



"Надявам се да я харесат много феновете. Към края на месеца ще излезе и клипът. Ще се казва "Голямата любов". Интересното е, че накрая в припева пея на цигански. Звучи много хубаво. Пак се пее за положителната любов: Колко те обичам, щастие ще намерим с теб голямо. Иначе песента е гръцки кавър, на една много известна певица - Гого Ромеу. Правата са уредени. Аранжиментът е на Мишо Бургуджиев, с него работим от много време. Атешхан, който е много добър китарист, изсвири китарите. Доста хора поработихме върху песента. Клипът го снима Ники Скерлев" - обяснява звездата на Сънни Мюзик, пише signa.bg.