Софи Маринова отсвири Тодор Давидов - Гринго. Фолкпевицата не знае какво се случва с обвинението в изнудване срещу нейния любим и се е отказала да го защитава като адвокат в съда, съобщи "България днес".

Певецът бе арестуван в дома на баба си в ромската махала на Айтос пред очите на изпадналата в шок Маринова през нощта на 23 септември. Гринго заедно с приятеля му Стефан Сливков получиха обвинение за изнудване и закани за убийство на местен бизнесмен.

В средата на декември делото срещу Давидов бе преместено в София. Часове преди спецпрокуратурата да обяви, че разследването по случая е приключило, Софка не бе уведомена.

"Въобще не съм в час и не знам за какво става дума", отсякла Софи Маринова пред изданието. На въпрос дали отново ще се опита да се яви като защитник на Гринго в съда, след като районните магистрати в Айтос й отказаха с мотива, че двамата нямат сключен брак, Маринова била категорична:

"О, не няма такова нещо, няма да го защитавам като адвокат", заявила певицата и прекъснала връзката.

След като папките с делото пристигнаха от Айтос в София, Гринго се отказа и от бургаските си адвокати. Сега Давидов е поверил защитата си на известния юрист Марин Марковски. Вчера адвокатът бе извикан в спецсъда, за да бъде уведомен, че разследването е приключило, и да се запознае със събраните до момента доказателства.

"Ще поискам мярка за неотклонение в следващите дни", заявил пред вестника Марковски.

Юристът е категоричен, че клиентът му се намира в затвора без доказателства. По думите му Давидов е изключително стресиран и не се чувства добре зад решетките.

Източник: Novini.bg