Финалистката от "Гласът на България" Роксана разкри коя ще бъде кумата на сватбата й - отговорната роля е поверена на Софи Маринова.

Ромската перла приела поканата веднага и се зарадвала страшно много за честта, която й оказва младата певица.

Рокси разказва, че дори за миг не се е замисляла коя да е кумата в най-важния ден в живота й, съобщават от novfolk.bg. „Когато уточнихме дата за сватбата и дойде моментът, в който трябваше да си поканя кумове, първия човек, на когото се обадих, беше Софи. Аз много я обичам, приятелки сме, а животът ми по някакъв начин винаги е бил свързан с нея. Тя е певицата, от която съм се учила и на която се възхищавам. Знам и съм сигурна, че тя също много ме обича и се радва на всеки мой успех. Винаги ми дава полезни съвети и в личния, и в професионалния ми живот, никога не ме подвеждала. Поканих я, а тя, още не се бях изказала, ми каза: „Разбира се, че ще ти стана кума с най-голямо удоволствие!” Направи ме много щастлива”, разкрива Роксана.

Кумът още е забулен в тайна, но скоро ще стане ясно кой е той, обещава тя. Роксана се стяга за пищна сватба с приятеля си Калин, а събитието е насрочено за 15 август. Сватбеният ден двамата ще отпразнуват в Панчарево