Поп фолк певицата Софи Маринова все още мечтае да бъде булка и да вдигне сватба, а също така отново да стане майка, пише „Нов фолк”.

„Естествено, че искам да се омъжа някой ден! И не само аз, всички певици искаме да се задомим, да си имаме личен живот, семейство. Така че го пожелавам на всички! Аз десет години живях с Петър на семейни начала и от това по-голямо щастие няма. Самотата по принцип убива. Не знам защо така стана в цял свят – и жените не могат да търпят мъжете, и мъжете не могат да търпят жените.”, споделя фолк изпълнителката.

Софи Маринова споделя и желанието си да стане майка за втори път. Певицата има едно дете – син на име Лоренцо. Дори си е определила тригодишен срок, в който това да се случи.

„Аз знам, че ще имам още деца. През декември правя 37 години – до 40 ще имам още едно дете. И мисля, че ще е момиче… но каквото даде Господ! Живи и здрави, ще го изгледаме – все едно мляко и един памперс ще може да купим”, казва Софи.

Фолк изпълнителката в момента работи по новите си песни. Тя се надява скоро да завърши албума си и с него да ознаменува завръщането си на поп фолк сцената, след участието си на песенния конкурс „Евровизия”.