"Ще родя новата Софи Маринова! Двамата с Гринго много искаме да си имаме момиченце и ще я кръстим София - на мен и майката на Гринго. Името означава мъдрост."

Това обяви пред "България Днес" ромският славей Софи Маринова. Фолкпевицата е бременна във втория месец и е на върха на щастието.

"Терминът ми е на 2 декември. Даже се пошегувах с лекарите да задържат малко и да се роди на 5 декември, когато имам рожден ден. Бебчето се развива много добре, всичко е наред", сподели с развълнуван глас изпълнителката.

Певицата трескаво обикаля по столичните магазини за бебешки дрешки и артикули, разкри самата тя пред вестника.

"Всичко е много скъпо. Колички по 3000 лв., легла по 2000 лв. То раждането ще излезе 10-20 бона, като гледам цените. Как стимулират хората да раждат? И с тия скъпи неща и децата станаха разглезени, знаят само игри и компютри. Нас да не са ни гледали и отчували в колички за по няколко хиляди? А пък сме много хубаво поколение", отдаде се на размишления за разликата между поколенията бременната фолкпевица.

Близките и приятелите на Гринго го убедили, че първото му детенце ще бъде момиченце. На Софи след Лоренцо се предсказвало, че също вероятността да си има дъщеричка е почти 100-процентова.

"Дай Боже, да е момиченце, моля се за това! Майката на Гринго също ще бъде много щастлива, ако носи нейното име. Тя е млада, на 47 години, а пък аз съм на 40. Много добре се разбираме всички, постоянно си гостуваме и се забавляваме. Те са от Бургас и често пътувам до морето. Особено сега, лятото, ще съчетавам полезното с приятното", разказа фолклегендата и добави, че родителите на любимия й мъж са изключително щастливи и в трепетно очакване за появата на първия им внук.

Софи е заявила на Гринго недвусмислено и без да търпи възражения, че в следващите пет години ще имат поне 2-3 деца.

Певицата се запознала с Тодор, както е истинското име на половинката й, в Германия. Там 30-годишният нашенец работел като охрана в нощен клуб.