Софи Маринова ще си търси мъж в Азербайджан, гласи най-прясната клюка. Ромската перла дотолкова се прехласнала от азерите при участието си във финалния кръг на ''Евровизия", че повтаряла едно и също, след завръщането си у нас.

Софи тръбяла навред, че най-много я впечатлили мъжете в Баку. Тя дотолкова се увлякла в мечтите си, че дори започнала да разправя, че в България няма нито един достоен за нея. А там само за седмица харесала не един, а няколко. Клюката реди още, че докато била там Софи успяла да премине през няколко суперкратотрайни флирта с тамошни юнаци, пише skandalno.net.

Любопитен бил и фактът, че интересът на певицата към азербайджанските мъже бил предизвикан не от друг, а от именития телевизионен водещ Драго Драганов. Както стана известно, при престоя си в Баку Драго не спря да се увърта около местни младежи и дори не се посвени да публикува снимки, на които ги прегръща с надежда и упование.

''Софи, ти така или иначе няма да спечелиш, защото нямаме достатъчно пари да ти платим. По-добре се огледай наоколо и виж колко хубави мъже има около нас", дал акъл Драго. Според мълвата певицата е послушала съвета му, тъй като сега стягала отново куфарите за Баку, където да поднови познанствата си.