Вторият лайв на „Като две капки вода“ ще се превърне в нощта на групите с имитации на някои от най-известните банди в света. Деси Добрева ще се присъедини към членовете на вечните ABBA, a Papi Hans ще работи активно по хореографията на една от най-обичаните момчешки групи – Backstreet Boys. TITA ще влезе в ново амплоа като оглави рок титаните от Rainbow – след първата победа с образ на Кристина Агилера, блондинката ще влезе в обувките на първи мъжки образ.

Петя Буюклиева ще се включи в емблематичните Трамвай № 5, а кой от членовете ще бъде новото й предизвикателство, зрителите ще разберат днес вечер в 20:00ч. по NOVA. „Вече разучаваме жестовете и особеностите на Алла Пугачова заедно с Етиен и Жоро Низамов. Сигурен съм, че ще се забавлявам много в образа на певицата и ще се получи истинско шоу!“, споделя Милко Калайджиев, който обра овациите с появата си като Тото Котуньо. „Много хора мислят, че съм бил притеснен – истината е, че се чувствах чудесно, но образът е сериозен и обран, нямаше как да се развихря“, допълва певецът, който признава, че маха мустаците броени часове преди началото на шоуто, а новата му визия е най-любопитна за синовете му.

Изненада ще съпроводи появата на Мария Илиева, която ще представи една от най-колоритните певици и участник в шести сезон на шоуто – Софи Маринова. Тя не може да е сред публиката, защото е на турне в Америка, но ще стиска палци на Илиева.

Стефан Илчев ще се превърне в поп иконата Мадона, а Дичо ще се преобрази в R Kelly с баладата I believe I can fly.