Продуцентите ми сигурно са усетили, че си търся другарчето в живота, и затова са ми направили песента “Искам да обичам”.

Това каза певицата Софи Маринова в предаването “Преди обед” на bTV.

Тя готви и албум за пръв път от три години насам. Той едва ли ще излезе до Нова година, но Софка се надява поне за ромската нова година да е готов.

“Е па не е като да нема”, отговори тя на въпроса има ли мъже около нея.

“Заобиколена съм с много мъже. Но съм флиртаджийка. Обичам да флиртувам. Няма да съм назад”, каза тя.

От друга страна, обаче, човек като остане дълго сам, му харесва да си е сам. Но Софка е сигурна, че ще си намери гадже. Почти винаги тя правела първата крачка с мъжете.

“Мъжете ми все си приличат. Дори по характер”, каза тя но подчерта, че винаги си избира такива, които да се разбират със сина й Лоренцо.

“Аз ако имам мъж, ще си имам и второ дете”, сигурна е певицата. Лоренцо пък давал зор за сестричка. Майка му не му помага с училището, затова пък той ходи на допълнителни уроци.

В новия албум ромската перла е записала 2-3 песни със сина си. За него има специално рок парче. “Мисля, че музикален и искам да следва моя път”, каза тя, но после реши, че всъщност за детето е по-добре да има някакъв бизнес в живота си, а музиката да му остане встрани.

“Усещам, че ще имам второ дете и че ще е момиче”, пророкува уверено Софи. Тъкмо като има момиче, то ще прилича на нея – ще пее и ще танцува като нея, надява се тя.

За рождения си ден поканила Азис, Бони, Тони Стораро. Събрала хората и певците, които най-много обича. Те са най-добрите в България, смята певицата.

Тони Стораро я изненадал, като й довел много известен кларнетист от Турция – Хюсни. Човекът вземал по 50-100 хил. евро на участие и тя била много трогната от жеста. От таланта на музиканта останала без думи.