Врачките, на които ходих, сгрешиха – годината мина, а пък аз не открих мъжа на живота си, така както те ми пророкуваха, призна с неохота ромската поп фолк изпълнителка Софи Маринова.

Откак се е разделила с последния си сериозен приятел и доведен син – Дачо, певицата обикаля по гледачки, за да чуе мнението им по въпроса кога най-после ще може да намери човек до себе си и да направи семейство с още деца.

''Ходих на врачка преди четири-пет месеца. Те всичко знаят за мене, но отивам и аз да си врачувам. И едната вика – ау, тази година ще направиш нов албум, аз пък наистина към края на годината го правя. И към края на годината, вика, ще имаш една прекрасна любов - мъж – 35-40-годишен, заможен, ще те гледа, ще си имате дете – момиченце. Вика – в края на годината, в началото на новата. И аз викам – ей, чул те Господ! Затова сега само флиртувам. Чакам просто да видя кой ще е човекът'', призна циганската Лили Иванова. Такъв обаче до момента няма. Сигурно ще се появи в началото на новата година, мечтае родената в Етрополе певица.

Тя признава, че обича да си гледа мъжете. ''Честно да ти кажа, аз обичам да си гледам мъжете. Но искам и от другата страна да е така. Да ме глези и аз него. Така че не ми прави впечатление какво говорят хората. Важното е да се разбираме. И аз обичам да им правя подаръци - да им купувам очила, парфюми, на вечери да излизаме някой път. Аз съм много романтична, дано намеря и такъв мъж. Защото Дачката, колкото и да е – 9 години беше по-малък от мене, колкото и да искаше да се прави на по-голям мъж, не става. Той си е дечко. Затова малко така да е по-улегнал, да е по-романтичен'', пише blitz.bg.

Софи Маринова признава, че нейните приятели са най-вече мъже. ''Аз жени нямам приятелки. Имам една приятелка от 10-15 години от Варна – Ивето се казва, Бони ми е приятелка, Емануелка ми е приятелка. С тях си споделям лични неща. Всичко друго е мъже. И ако ме видиш някъде, съм постоянно с мъже. Аз обичам много да флиртувам. Мъжете нещо се стресират от мен. Повече за приятелка ме имат. Обаче аз мисля, че като дойде любовта, няма да ме подмине. Така го усещам''. Иначе критерият й за бъдещ мъж е – ''Искам да си го харесам – аз първо гледам външния вид.

Да има черна коса - хубава, черни вежди, леко да е мургав, да има хубаво тяло, да е 35-40 годишен. И да си е като мен – нито богат, нито беден – едно такова средно положение. Като реши да ме изкара на вечеря, да може да си го позволи, нали. Ето такъв искам да е. Ама нали знаеш - то искаш, искаш и накрая ти се падне рус със сини очи.'' Иначе Софи Маринова се забавлява много с мъжете, които медиите или слуховете й приписват за любовници. ''Това лято например ме изкараха гадже на единия от братята Диневи'', диви се дуетната половинка на Устата.