Софи Маринова върза тенекия на „Съпругите“.

Певицата изненада водещите с това, че не се появи в студиото въпреки уговорката да разкаже за участието си на песенния конкурс „Евровизия“.

Това постави в конфузна ситуация водещите Жени Калканджиева и Мая Савова, които се опитаха да замажат положението и заявиха, че не се сърдят на Софи, която иначе винаги се е отзовавала на техни покани, пише kliuki.bg.

В предаването гост бе и нейната конкурентка Десислава, което най-вероятно е причината Маринова да не се появи.

Месец преди конкурса Софи се покрила и не искала да я виждат рамо до рамо с Dess.

За разлика от ромския славей, Десислава се появи навреме в студиото и коментира дали има някакъв личен конфликт между нея и Софка.

Русокосата изпълнителка обясни, че няколко пъти са имали покани за общи корици в популярни списания, но Софи отказала да се снима с Десислава, която пък нямала нищо против да направят обща фотосесия.

Предложенията дошли, защото двете са сочени за фаворитки на публиката на конкурса. Деси заяви, че Софи или продуцентите й отказвали подобна изява.

Двете не са се чували, защото не били първи приятелки, но взаимно се уважават като певици.

„Тя е много мил човек, много естествена. Сякаш от нейния екип идва това напрежение, разбира се може и да не съм права“, каза Деси в предаването.

Тя разкри, че песента, с която се явява Софи Маринова била предложена на самата нея, като идеята била със Софи да направят дует. Деси дори одобрила суровият вариант на парчето, но авторите така и не й се обадили втори път.

„Трябваше аз да пея на английски, тя на ромски. Смятам, че щеше да се получи много интересна комбинация. Гласът на Софи е много екзотичен“, сподели Десислава.