Софи Маринова реши да покаже, че не всичко в кариерата й е поп фолк. Дни преди Коледа тя изпя „Остани” на Паша Христова, но по- различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта "КавърЪ". Песента се сдоби и с видео клип, които ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи Маринова в две визии, коренно различни една от друга.


„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в него. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това парче” - сподели DJane Monique.Софи Маринова не се е колебала дълго и с радост приела предложението за песента. Самата тя е израснала с тези песни и винаги е слушала българска естрада. 

„Остани” е песен, която донася „Златния Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песен е написана от Николай Арабаджиев, с които певицата прави едни от най-големите си хитове. На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа.Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстой да разберем, до тогава ще се наслаждаваме на „Остани” в изпълнение на Маринова.