Софи Маринова прибра бившия си мъж Гринго, само няколко дни след като обяви, че той я бие редовно, заплашва сина й Лоренцо, докато тя е дала 100 бона, за да го спаси от затвора. Двете влюбени гълъбчета качиха обща снимка, на която са прегърнати и усмихнати, но фотото събра лавина от критики от загрижени почитатели на певицата. Те недоумяват как Маринова се е решила да даде нов шанс на Гринго.

Снимката бе скоростно изтрита от Маринова след яростната реакция в инстаграм. "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", бе лаконичният коментар на Софка пред Блиц.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Родителите й пък я ожалиха, че попада все на лоши мъже, чиято единствена цел е да се възползват от нея.