В четвъртък и петък от 20.00 Би Ти Ви ще излъчи специални издания на „Шоуто на Слави“, в които Софи Маринова ще направи рецитали по случай 15-годишнината си на музикалната сцена.

В двете поредни вечери всички зрители на най-гледаната телевизия у нас ще могат да се насладят на избрани хитове на Софи, изпълнени на живо. Остават броени дни до събитието и гласовитата изпълнителка е в трескава подготовка,

Пред „Нов фолк“ певицата разкри, че ще изпълни 14 от най-известните си песни и ще смени 14 тоалета. „Подготвям се. Искам много да благодаря на Слави Трифонов, защото този концерт ми е подарък от него за юбилея. Той избра и датите, на които ще се излъчи“, разкри ромската перла. Тя добавя, че ще изпее всичките си стари хитови парчета като „Единствен мой“, „Без теб“, „Бели ружи“, дует с Дългия и т.н., но с нов аранжимент, който е дело на Ку-ку бенд. „Слави избра кои песни да пея“, признава фолк звездата.

„Вълнувам се, но е сладко напрежението и очаквам концерта с нетърпение. Надявам се да се хареса и на всички зрители, които ще го гледат“, споделя Софи, пишат от kliuki.bg.