Софи много пъти е споделяла желанието си да има второ дете, но до този момент съдбата сякаш беше на друго мнение.

Ето обаче, че новината вече е на лице и певицата отново е бременна.

Тя и любимият й Гринго ще стават родители, без дори да са подозирали за това, разкри певицата. Маринова сподели, че бебето не било планувано и новината се оказала изненада и за двамата. Въпреки това обаче те са повече от щастливи и определят връзката си като като безгранично щастие.



Тъй като първа научила новината, свекървата имала време да поговори със Софи и да й разкаже за предсказанията свързани с първото й внуче. “Всички казват, че ще е момиче”, заявила бъдещата баба.

Новината, разбира се, веднага се харесала на изпълнителката, която мечтаела да има дъщеричка. Самата тя си припомнила колко пъти са й повтаряли, че втората й рожба ще е момиче. Почти сигурна в пола на бъдещото си дете, Софи вече избрала и името, което ще носи то. След разни закачливи шегички между майката на Гринго и Софи, двете решили, че ако е момиче ще го кръстят София. Така хем ще носи и името на майка си, хем и това на своята баба, която се казвала Сафие.



Изпълнителката обаче е категорична, че последната дума има бащата на детето. Каквото каже той – това е. Независимо дали ще е момче или момиче”, каза още ромската перла.