Софи Маринова навърши 40 години в края на 2015-а. Приятели й казали, че тази кръгла годишнина не се празнува, затова и не вдигнала шумно парти.

Успяла обаче да си направи хубав подарък и не крие, че това е разкрасителна процедура.

"Записах си час за деня на рождения ми ден, за да си направя нови гърди. (Смее се.) Честно казано, чувствах, че тази година ще си имам приятел. През последните 4-5 г. бях по-изнервена... Не мога да кажа самотна, защото имам много добри приятели и колеги. Ето, Стораровото семейство - на празници, на почивки все сме заедно. И не съм чувствала някаква самота. Но си идва времето, когато си искам и другарче. Отворих си сетивата, казах си, че вече ще допусна човек до мен. И затова реших да направя всичко ново, душата да ми е нова. Затова си записах и час за операцията. Направих си програмата два месеца по-рано, защото при нас, певците, е натоварено, а трябва поне десет дни да си лежиш, защото то си боли" - признава тя пред "24 часа".

Празнувала весело Коледа и Нова година, с най-близките си колеги и приятели.

"Бяхме само приятели и на Коледа, и на Нова година. Събрахме се с Азис, Тони Стораро, техните семейства, доведохме децата. Навръх Нова година Тони Стораро, който отвори сладкарница, ни беше събрал всичките там. Поръчахме си кетъринг с хубаво ядене, сладки - всичко, както си трябва. Съпругата му беше направила много хубава новогодишна украса, елха, всичко. Събрахме се към 19,00 ч, ядене пиене - както си пише по хартията. Обаче към 1,00 ч всичките отидохме на работа, имахме участия в София. На другия ден, разбира се, пак се събрахме, за да изядем яденето и да изпием пиенето. (Смее се.) С мен беше и моят приятел, с когото вече 2-3 месеца сме си заедно. Десет години е живял в Кипър, отишъл е там на 19-годишна възраст, а сега от две години живее в Германия" - разказва тя.



Разкрива и как са се запознали с новия й любим: "Много интересно се запознахме - бяхме с Устата на концерт в Германия и той ни беше охрана. Това работи. Концертът беше на 20 ноември и си бяхме оставили два-три дни за разходка. Нали знаеш, че ние, певците, обичаме да си харчим хонорарите по магазините. И той ни разхождаше нагоре-надолу. От разходка на разходка, айдеее, стана сварката. И така лека-полека, то се усеща кога я има тая магия. Много често аз ходих до Германия, той идва тук. По Коледа близо две седмици си беше при мен, запознах го с колегите, с приятели, с моето семейство. Всички много го харесват. Той е на 30 г., няма деца, няма жена. Точно това, което съм мечтала, дойде при мен. Тия пет години, в които бях сама... Господ си знае от работата. Още не го познавам напълно. Той също не се е интересувал много от певците в България, но мен ме е знаел като име. Всички си имаме кирливи ризи, не сме ангелчета, така че няма да се питаме за миналото. Сега сме още в началото, много ни е хубаво, дано все така добре да вървят нещата".

Синът й Лоренцо също много го харесва и е впечатлен от него. "Той е целият в татуси и е близо два метра висок, як. Ходи на фитнес. По телефона, като сме си говорили - по вайбър, той се запозна с Лоренцо и аз си мислех, че в началото детето ще е ревниво, но още като дойде Гринго - ще разкажа за името му, Лоренцо му се хвърли на врата от вратата, целува го, прегръща го. И той вика: “Леле, какво любвеобилно дете имаш, толкова е миличък.” А децата най-добре усещат хубавите хора, така че много се зарадвах, че Лоренцо го приема и харесва. Засега всичко наистина е цветя и рози, тази година тръгва много добре.

Той е много добро дете, ние с него си растем като приятелчета. Даже казал на племенничките, и те, като ми го разказват, се просълзяват, че бил щастлив. Питали го защо, а той: “Ами защото мама е щастлива, очите ѝ светят, тя е влюбена.” Много ми е сладък, много ми е умен" - обяснява Софи.

Източник: Signal.bg, сн.: Фейсбук