Софи Маринова е изгубила бебето си. Ромската перла се опита да скрие трагедията си, но „Всеки ден" научи за голямата болка на изпълнителката от нейни колежки.

Маринова забременя за втори път в края на миналата година и побърза да се похвали с радостната вест, но малко след това лекарите огорчиха певицата с новината, че трябва да направи аборт.

Това се налагало, тъй като бременността на Софи протичала извънматочно и животът на изпълнителката бил застрашен, а горкото бебе нямало почти никакъв шанс за оцеляване. „Ако беше решила да рискува и да изкара бременността си, най-вероятно краят щеше да е злощастен", коментират медици.

След като гинекологът й заявил, че няма друг вариант освен да махне детето, Софи избухнала в плач, разказват свидетели. Тя поискала все пак някакво време за размисъл, а и за да се сбогува с нероденото си отроче. Отишла в болницата няколко дни по-късно, за да сложи край на бременността си.



След това 39-годишната изпълнителка се затворила в дома си и дълго-дълго плакала за жестоката загуба. Маринова била убедена, че е станала жертва на магия и зли очи. Според нея някой я е урочасал, за да загуби детето, с което обяви, че е бременна за втори път.

Софи така и не разкри кой е бащата на бъдещия й наследник и го запази в тайна. Приближени до ромската перла разкриват, че съжалява за това, че толкова рано разказа за радостната вест и не спази поверието да изчака да минат 4 месеца. „Софи е много опечалена, защото това беше една от последните й възможности да роди и тя много искаше детето.

Ромката е от голямо семейство и искаше тя също да има много деца, а не само един син Лоренцо", коментират от приятелския кръг на фолк дивата, пише ''Всеки ден''.