Петото издание на най-големия рок фестивал в страната SOFIA ROCKS приключи вчера, като предложи на над 12 000 тълпа 8-часово зрелище и много емоции.

Първите фенове бяха обсадили вратите на фестивала от ранни зори, за да са сигурни, че ще имат най-добрата гледка към разразилото се по-късно торнадо от вълнение.

Групите, излезли в ранните часове на деня със сигурност успяха да намерят нови фенове сред публиката.

Сред тях определено се откроиха SKILLET, които заразиха с настроение дори дошлите да изпият по бира, преди SMASH шоуто на THE OFFSPRING. А това шоу ще остане в историята като едно от най-емоционалните, както го описа Noodles веднага след като слезе от сцената.



„Вече ме е яд, че не сме идвали по-рано в България. Не сме си представяли, че може да имаме толкова фенове тук. Със сигурност ще се върнем възможно най-скоро!“.

След концерта включващ 20 от най-големите хитове на THE OFFSPRING, беше време да се срещнем и очи в очи с Джаред Лето и компания.



30 минутната пауза между двете шоута, даде време на публиката да презареди батериите и да събере нови сили, за да полети заедно с 30 SECOND TO MARS. Това, което последва, определено не може да се опише само с думи. Огромни балони, конфети, хиляди крещящи фенки на Джаред Лето, който през цялото време на шоуто държеше изключително близък и топъл контакт с публиката. Кулминацията настъпи, когато Джаред покани близо 40 фена на сцената, за да изпълнят заедно последната песен на петото издание на SOFIA ROCKS.