Синът на Софи Маринова навърши пълнолетие, а по този повод неговата майка му спретна истински купон. Лоренцо отпразнува своите 18 години в столичен клуб, като се бе барнал в марков костюм и заобиколен от най-добрите си приятели, сред които бе и щерката на певицата Бони.

Софи се бе постарала да изпита всичко за незабравимото преживяване на своя син, но по план не трябваше да присъства. Остави Лоренцо да се весели с връстници. В разгара на купона се появи като изненада и запя "Честит рожден ден" за своята гордост. Нейната поява бе неочаквана дори за Лоренцо, но видимо се зарадва и не спря да прегръща майка си, пише Блиц.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

Голямата изненада за Лоренцо дойде по-късно от неговата майка - пред входа на заведението го чакаше чисто нов лек автомобил. Остава да вземе книжка и да бръмчи из столичните улици, събирайки очите на жените. По-рано през деня Софи сбъдна голямата мечта на майка си - да пее в дует с нея. Двете представиха първата си дуетна песен, а във видеото участва таткото на звездата и техни приятели от родния й град Етрополе.