Настоящият мъж до фолк певицата Софи Маринова е 30-годишният Тодор с прякор Гринго, с когото певицата се запознала по време на свое участие в Германия.

„Гринго беше охранител на участието ми в Берлин. Още щом ни се засякоха погледите, усетих пеперуди в стомаха. След концерта стояхме на бара и се гледахме като котараци, почнахме да удряме коктейли, разменяхме си погледи и накрая му викам: „Дай да си направим селфи!“, разказва пред "Всеки ден" Софи Маринова.

Певицата добавя пикантната подробност, че двамата са изконсумирали чувствата си още първата вечер, тъй като не знаели дали ще имат втори шанс затова. „Скъсва ме от секс! Никога не съм си падала по по-високи от мен мъже, но Гринго е същински звяр. Такива организми (вероятно иска да каже оргазми – б.а) никога не съм изпитвала“, хвали се Софи.

Животинските им изпълнения в спалнята не са само за удоволствие, тъй като на третия месец от връзката им двойката махнала презерватива.

„Винаги съм казвала, че искам пълна къща с деца. Сега съм на 40 и съм заявила на Гринго, че докато стана на 45, поне 2-3 трябва да ми е направил. Въобще не чакаме, работим по въпроса. Няма време“, отсича Софка.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук