Бебе си пожела Софи Маринова за Коледа. Певицата и половинката й Гринго от дълго време правят опити да имат дете. Те искат да имат наследник, но засега Маринова не успява да зачене. „Надявам се да се случи коледно чудо и да забременея – пожела си Софка пред „България днес“. – Щяхме да вдигаме сватба, но ще я отложим. Първо искаме с Гринго да имаме бебе. След това ще мислим за брак“, добави Маринова.

Изпълнителката ще празнува най-големия християнски празник със семейството на Гринго. Те ще прекарат няколко дни в Бургас по Коледа. С нея ще бъде и синът й Лоренцо. Софи ще прекара Нова година на работа, а не вкъщи. За празничната нощ Маринова има заявено участие, а хонорарът, който ще получи, е примамлив. „Винаги бачкам по Нова година. Както се казва, ден година храни“, отсече Софка.

Ромската перла ще се вихри в кухнята покрай празниците. Софи обича да готви и ще направи на любимите си хора баница и пържоли. „На Бъдни вечер, както повелява традицията, ще постим. Но мине ли полунощ, всички започваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и почваме да ядем всичко“, призна Софи. Певицата с невероятен глас е подготвила подаръци за цялата рода.