Месец след като подари клип на любимия си Тодор Давидов-Гринго Софи Маринова вече го води със себе си и по участия.

Двойката, чиито отношения се развиват на принципа „Бий ме, обичам те”, дели сцена и хонорар, а на 17 септември необичайният дует ще направи европейската си премиера с българско парти в The Grand Selby Marquee в Лондон. Името на заведението звучи претенциозно, но всъщност става въпрос за ресторант в Тотенхам, който е свърталище за турски сватби и кръщенета. За гастрола си в квартала на Адел Софка и Гринго обявиха ВИП билети на цена от 50 паунда, или около 110 лв.

Пропускът осигурява на притежателя си маса на ръка разстояние от сцената и меню, което включва пет вида мезета, плодова салата, фъстъци и бутилка уиски с пет коли.

След като се прибра от Берлин, за да заживее със Софи, Гринго продължи да работи като охранител, но ревността му го тласна към пеенето. През пролетта ромската перла се ожали в национален ефир, че той често й посяга „за спорта” и не я пускал по участия, особено в чужбина. Припомняме, че осмомартенски концерт в Брюксел завърши с побой, пукната ръка и девет шева за певицата.



Тя имаше намерение да изкара ограничителна заповед срещу него, но след като гарда й се извини сърцераздирателно искрата помежду им пак пламна и вместо за полиция двойката си заговори за бебе.

Очевидно да са дует и под светлината на прожекторите е част от семейната терапия на фитнес маниака с турски корен и любимката на Слави Трифонов. Гринго радва феновете на палавите ритми предимно с гръцки кавъри и дебютния си сингъл „Моят рай”, в който Софка се включва на припевите. След премиерата доста от последователите на Софи в социалните мрежи сравниха Гринго с Галин и Фики, като отбелязаха, че те не биха се справили толкова прочувствено с баладата.