Отношенията между Софи Маринова и Гринго отдавна приличат на сапунен сериал, но това не пречи на фолк дивата и любимият й да творят нови и нови сюжети, с които да изумяват феновете. Оказа се, че Софка отпуска ежедневно по 100 лв. на мъжа си Тодор Давидов – Гринго, а причината е повече от основателна - желанието й да укроти комарджийския му мерак.

Мускулестият мачо, с когото певицата успя да сключи брак и да се разведе само за половин година, отново е на пълна издържка на гласовитата си съпруга, а в замяна от време на време го играе неин шофьор, пише "Уикенд". "Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина", издават страховете на певицата от близкото й обкръжение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

След като се събра с Гринго, Софка спря да издържа цялата си многолюдна рода. Тя заявила на тримата си братя и снахите си, че им спира кранчето, защото има свое семейство. Това довело до сериозни панаири във фамилията, а родствениците на гласовитата звезда я нарекли "неблагодарница".