Милионите в банковата сметка на Софи Маринова не са й достатъчни нито за да избяга от прийомите на циганския етнос, нито за да се чувства щастлива. Вече близо 15 години най-популярната ромска изпълнителка прави отчаяни опити да върже до себе си Тони Стораро.

През цялото време ромката е въздействала на него и семейството му с черни магии, които лично е забърквала, твърдят близки до певицата, пише „Всеки ден“. Че има нещо повече от колегиалност между Софка и Тони се е говори от край време, след като през годините изпълнителите неколкократно са били хващани в опасна близост.

За да оправдават извънбрачните си забежки обаче Маринова и Стораро хитро винаги са използвали професионалните си ангажименти, които ги събират на една сцена заедно.

И ако за Тони мургавата певица е просто поредната бройка в любовното му тефтерче, то за Софи Стораро е нещо повече от обект на сексуални желания. В приятелска компания изпълнителката на „Стари рани“ е споделяла, че Тони е мъжът на живота й и тя копнее да прекара дните си с него като законна негова половинка.

В опитите си да бъде с бащата на Фики обаче, Маринова е стигнала и до крайни мерки, боравейки със силата на черната магия. През годините тя няколко пъти е правела заклинания, с които е целяла да затрие съпругата на Тони – Валя, надявайки се, че след раздялата именно нея ще избере осиротелият Стораро.

*Снимка: Diapason Records

Уроците в мистичния занаят Софка научила от баба си, която в района на Етрополе е една от най-известните шаманки и магьосници. Магиите на Маринова обикновено били муски, заредени с лоша енергия, над които тя баела и извършвала тайни ритуали.

Съпругата на Тони – Валя, е споделяла неколкократно, че е намирала в дома си странни предмети, които я притесняват. Освен това от страх да не бъде омагьосана тя вече не пази никакви подаръци в дома си, а всичко получено го преподарява на близки и познати.

„Валя знае, че Софка й прави магии. Преди година и половина по телефона й се обади един ходжа, който директно й каза, че Софи Маринова му поръчала да й направи магия, с която да я затрие. Даже платила 5000 лева. Ходжата обаче взел парите, а не извършил ритуала както трябва, защото знаел, че това е голям грях. Той обаче се обади на Валя и я предупреди да внимава, защото Софка явно е готова на всичко, за да й вземе мъжа“, разказва близък до Валя.

Когато Валя разказала на Тони Стораро зловещата история, певецът махнал с ръка и казал, че това са глупости. Според него завистници нарочно се опитвали да направят интрига между жена му и Софка.

Певицата абортира от Тони

В тесен приятелски кръг Софи призна, че бебето, което абортира в началото на тази година, е било заченато от Тони Стораро. Миналия декември Маринова се похвали на всеослушание, че наближавайки 40-те и ще става мама за втори път. Щастието й обаче не бе за дълго, тъй като на втория месец от бременността си тя бе принудена да абортира плода. Причината уж била, че бременността била извънматочна.

Според запознати обаче истината е друга. Детето било заченато от Тони Стораро и ако се роди, щяла да лъсне аферата им. Певецът едва убедил колежката си да направи аборт. Софка изпадна в кратка депресия, но бързо се възстанови.

Заглавна снимка: Булфото

Източник: Всеки ден