Софи Маринова отскоро има ново гадже, издадоха нейни приятели.

Те коментираха, че сладкогласната ромска певица се чувства изключително щастлива, защото най-накрая е намерила човек, на когото може да разчита и с когото да си уйдисват във всичко, пише skandalno.net.

Избраникът на Софи е мургав богаташ от Перник, който преди време нашумява най-вече поради разправиите си с детронирания цар на ромското общество Кирил Рашков. Говори се още, че новият избраник свалил певицата след нейно участие, като я замаял със скъп подарък – златна гривна. Освен това наредил на организаторите да платят двойно пo-голям хонорар на изпълнителката, отколкото се били уговорили.

Новата връзка на Софи Маринова я провокира да си спомни за някои от най-тъмните моменти в своя живот. Преди години, баща ѝ решил да я продава на друг богат циганин, с който я спазарил за 30 000 долара. Тя обаче била едва на 16 години и не искала да се почерня толкова малка. Ревнала пред майка си и в крайна сметка тя се застъпила за нея.

В момента обаче Софи Маринова има още един сериозен проблем, който трябва да разреши. Тя се страхува страшно много от реакцията на сина си Лоренцо, който рано или късно ще разбере, че има нов татко. Поради това засега избягвала да говори с него по темата и първо предпочита да види как ще се развият работите с новата ѝ любов.