Синът на ромската перла Софи Маринова Лоренцо посрещна новата учебна година като възпитаник на Музикалното училище в Котел.

„Там ги взимат от осми клас. Той нали е тийнейджър, гласът му още мутира. Заведох го и учителите ми казаха - „Софче, той е с много тихо гласче, първо трябва да го запишем на инструмент, за да научи гамите”, разказа певицата пред bTV.

Доскоро изпълнителката на „Гуш-гуш” не виждаше бъдещето на момчето на сцената, защото то бе прекалено срамежливо, за да се подвизава пред публика. Голямата страст на Лоренцо бе футболът и доскоро той риташе в детската школа на „Славия”, но сега ще трябва да замени топката с акордеона.

Маринова потвърди, че след бурния период на побоища с приятеля й Тодор Давидов-Гринго са напаснали характерите си и се чувстват по-влюбени от всякога. Бившият охранител дори обмисля да й предложи брак на някое от предстоящите им участия в чужбина. От няколко месеца двойката се подвизава заедно по концерти, през септември забавлява българската общност в Лондон, а до декември Гринго ще има в репертоара си четири авторски песни. Софка и любимият й работят активно и за бебе.

„На него му е болна тема, той все ми вика „Хайде, вече съм на 30, време ми е да стана баща”. Той иска момче, но гледачки ми казват, че ще имаме момиче. Божа работа, когато стане”, сподели певицата.