Николета Лозанова се е обезобразила след прекомерно посещение на солариуми дори и през летните месеци.

Това коментират с насмешка в светските среди. Бившата на Валери Божинов е вманиачена от това да има колкото се може по-тъмен тен.

Тя обаче почти не посещава плажове и басейни освен екзотичните почивки, на които я водеше футболистът преди време. През останалите дни Николета предпочита да се пържи в кабинката на солариума или да се маже с най-различна козметика, пише "България днес".

Според запознати Лозанова до такава степен се пристрастила към ултравиолетовите лъчи, че се излагала на тях по 5 пъти седмично. Това направо скапало кожата на лицето й и тя не прилича на нищо.

Въвлечената в афера с тенисиста Григор Димитров пловдивчанка замазва гафа от прекомерния солариум, като слага дебел слой фон дьо тен по кожата си. Напоследък дори повечето й снимки, които публикува в социалните мрежи, са в гръб, за да не се видят унищожителните следи от препечено. Тя предпочита да показва стегнатото си дупе, отколкото спихналото си лице.
Някога Николета имаше красиво лице

Освен това телевизионната водеща вече не е първа младост и наесен ще чукне 28 години. Постоянните козметични и пластични интервенции на лицето й вече дават своето негативно отражение и тя видимо погрознява.

Това се видя особено ясно на едно от последните светски събития в столицата - конкурса „Мистър София“, на който Николета бе жури. Тогава мнозина бяха шокирани от черната и нелицеприятна кожа на Лозанова, а младите плеймейтки направо засенчиха доскорошния секссимвол.