Соня Немски винаги е печелила своите почитатели, както с красивия си глас, така и със своята искреност и непринуденост.

Певицата неведнъж е признавала, че каквато е в живота, такава е на сцената и в песните си. Затова и нейните лайв изяви винаги са предизвиквали силна емоция, защото певицата влага цялата си душа, за да зарадва феновете. Силната й връзка с публиката отново пролича тези дни, по време на концерта й в “Планета Пайнер Клуб” в Стара Загора. Соня Немска често общува със своите фенове и дори те са в основата на новия й проект, с който тя ще стартира своята музикална година.

“Записах нова балада, много въздействаща и чувствена, балада-признание. Надявам се момичетата като я чуят, да искат да поздравят своите половинки с нея”, разкрива Соня Немска.

Тя допълва, че след песента “В сряда се приготви” това ще е втора балада за нея. Създадена е специално по желание на нейните почитатели, които са категорични, че мелодичните песни особено лежат на Соня.

“Соня, всичко, което правиш е хубаво и смислено така, че давай само напред ние сме с теб!”, “Надявам се новата балада също да стане част от твоята визитна картичка, пък защо и да не задмине успеха на “В сряда се приготви”, с тези думи почитателите побързаха да насърчат своята любимка и да споделят, че са нетърпеливи да чуят новото заглавие в репертоара й.