Соня Немска не е привърженичка на скандалния имидж, на който мнозина публични хора разчитат.

Въпреки че преди няколко години самата тя попадна в полезрението на медиите с един любовен триъгълник, който й костваше доста нерви и бурни страсти, сега изпълнителката споделя в "Открит микрофон", че всичко това не й е донесло позитиви, пише signal.bg.

"Този скандал нищо не ми даде. Моите фенове ме обичат заради моите песни, а не защото съм имала скандал или провокативно представяне в риалити шоу. Това не е моето амплоа, това не е моят имидж. Аз със скандал не мога да стана известна и обичана, а по-скоро да навреди на това, което съм създала като име. Аз съм изпълнител, който си го обичат заради песните, заради специфичния глас, заради чара и усмивката, но не заради някакъв скандал" - казва тя.

Соня е на мнение, че всичко, което се е случило около раздуханата в медиите любовна авантюра преди време, е станало, защото е била много влюбена. "Той беше сигурен в чувствата ми и това е един вид провокация от негова страна - признава тя.

Изпълнителката на "Правена съм за ръцете ти" заявява: "Аз съм реалист човек, здраво стъпил на земята. Каквото кажа, винаги се сбъдва. Преценката ми за хората е желязна, въпреки че за себе си може да съм правила някои грешки - и в професията, и в личен план".