Денислав призна, че бившата му изгора - фолк певицата Соня Немска го кълняла често, пише lifestyle.bg

В телевизионно интервю мачото сподели откровено, че Соня винаги намирала начин да се свърже с новите му гаджета и да ги заплашва по телефона.

Припомняме, че преди време Соня пускаше груби sms-и на своята колежка Славена (която бе гадже на Денислав за кратко) и я заплашваше, че ще пострада, ако не остави любимия й.

Напоследък мачото се изявява като певец. Той записа едно-две парчета предимно за свое удоволствие. Това също била причина Соня да му се разсърди.

По този повод Денислав сподели още, че певицата често пъти го изнудвала да й дава пари, за да може да направи тя някоя нова песен. Изпълнителката го карала да влага средства в нейни песни и клипове, а не в негови, тъй като той така или иначе не можел да пее, според думите на Соня.

Денислав обаче категорично отказвал да стори това и предпочитал да дава парите си за своите музикални проекти.

Да припомним, че Денислав, станал популярен покрай участието си в Big Brother. Той може да се похвали с богата сексуална биография. Брадърът бе спряган за гадже на Иванина, също участничка от Big Brother. После упорито се твърдеше, че плеймейтката Светлана Василева го е вкарала в леглото си. Славена и Соня Немска също са минали през кревата му. А последното му завоевание бе Азис.