Соня Немска застана специално пред HotNews.bg за едно много откровено интервю и реши да каже цялата истина относно скандалите и интригите, в които я забъркват.

- Как мина лятото?

- Нормално. Бях на почивка с дъщеричката си. Работата беше по-малко, но сега нещата се засилват.

- Подготвяш ли нова песен и видеоклип?

- Имам една нова песен, но тя е в доста различен стил от поп-фолка. Не мисля, че е за българския пазар. Мога да пусна само част от нея, за да видя как ще се приеме. Парчето е записано в чужбина и е изцяло на английски. Каквото и да си говорим, в България обаче се харесват кючеците.

- А мислиш ли за някое по-горещо парче за нашия пазар?

- Сега чакам да отмине скандалът, който ми заформи колежката Славена. Иначе подготвям нова песен. За мен обаче не е важно количеството, а качеството.

- А тя защо го направи?

- Защото няма друг шанс да разберат за нея, освен ако не се завърти около нас с Денислав.

- А вие с Денислав заедно ли сте?

- В момента с Денислав сме в прекрасни отношения. Той също разбра, че Славена е направила всичко това, за да си направи реклама. Факта, че сега пуска нови песни и клипове паралелно със скандала ясно ни показва, че това е били измислено или от нея, или от нейната пиарка.

- А Денислав бил ли е със Славена?

- Дори и да си е поиграл с нея, аз му прощавам. Нали съм добричка, въпреки че колежката ми Славена заяви, че съм психично болна и съм луда. Дори каза, че съм искала да я бия и да й нарежа лицето с бръснарско ножче. Смс-те, които тя твърди, че съм писала не са мои. Ако се стигне до разследване, защото тя твърди, че искала да си търси правата, тя ще излезе черната овца. Нека не ходи по интервюта, за да се прави на жертва, и нека не се излага повече. Аз винаги съм се държала културно с нея, във всички заведения, където ходя. Има камери, които могат да докажат, че не съм я заплашвала. Да престане да реве! Честно казано не искам да говоря повече за нея и да й правя реклама. Славена е кръгла нула за мен и Денислав. Опита се да ни използва, за да си направи реклама, но не успя.

- Как е дъщеричката ти Рая?

- На 15-ти септември тръгва във втори клас. Много се вълнува и й се ходи на училище. Вече сме подготвили тоалети, тетрадки, учебници...

- Пожелай нещо на читателите в HotNews.bg...

- Да бъдат живи и здрави и да отсяват истинските от фалшивите хора.