Соня Немска представи втория си самостоятелен албум “Правена съм за ръцете ти” в началото на лято. Тя споделя, че създаването на музикален албум в днешно време не е много лесно, защото всичко опира до средства.

“Пеенето и работата ми носят удоволствие, така че не се сещам да съм имала големи трудности. За мен песните са моят живот и затова ми беше лесно. Аз ги имах събрани през годините и така направихме един подарък на моите фенове” - обяснява певицата в “Автограф”.

При създаването на всяка една песен тя е преодолявала някакви препятствия, но бързо се е справяла с тях и ги е забравяла. Така например при дуета с Фатих Кайхан е имала трудност с общуването, защото не е знаела на какъв език да се разбере с турския изпълнител. За “Пеперудите” пък е имала колебания дали точно така да се случат нещата. А за “Правена съм за ръцете ти” не е вярвала, че ще стане толкова голям хит, който повече от година радва феновете.

“За всяка една песен мога да кажа, че съм била сигурна, че е моята още при първото ми слушане на мелодията. А вече феновете са тези, които решават дали да я харесат” - споделя Соня Немска.

За “Пеперудите” певицата разказва, че от раз са се получили нещата - и като музика, и като текст. Веднага е харесала мелодията, която Ави Бенеди й е предложил, а Мариета Ангелова много точно е напипала темата за влюбването и онзи сладък гъдел, който се нарича “пеперуди в стомаха”.

Изпълнителката признава, че като всеки млад човек и тя усеща този сладък гъдел като си помисли за някого.

“Не мога да кажа, че има постоянна любов в живота ми в момента. Но не мога да кажа, че съм сама или самотна. Чувствам се обичана, имам “пеперуди в стомаха” понякога като всеки един човек. Не се отдавам лесно на флирта, защото колкото повече минават годините, става все по-трудно да харесам някого. Изискванията се вдигат, жените на моята възраст стават хитри и не могат да се излъжат лесно. Затова мъжът, който ще спечели сърцето ми, трябва да е на много високо ниво” - признава тя пред Планета ТВ, пише signal.bg.