Соня Васи определи дъщеря си Бриана като новата Мария Шарапова.

Блондинката обаче направи интересно сравнение, като определи детето си като "кучка" на корта.

"Бриана е ужасна, тя е кучка! На тенис корта е като Мария Шарапова. Но това е ОК, защото в тези среди няма приятелство, излизаш на корта и трябва да завоюваш победата. Трябва да има спортна злоба, а в нея я има, но дано да я няма в живота й. Странно й се нареждат нещата - тя трябва да живее с треньора си и затова се налага да разграничава приятелството. Тошко й е като втори баща, а в същото време е неин учител, който трябва да е строг с нея. Уви, Бриана има същия проблем и с истинския си баща. Тя не иска да бъде навиквана от двама мъже, защото тогава става ужасна и проявява своя характер. Иначе преди да се запозная с Тошко, доста време си бяхме само двете и изградихме силна връзка", казва Соня Васи в интервю пред в. "Всеки ден".



Тя разкрива как точно се е запознала и с гаджето си Тошко.

"Срещнахме се в България. Бях дошла, за да бъда гост на церемонията „Мъж на годината", имах и участие в един клуб. Барабанистът ми обаче не успя да дойде и трябваше да отида да се извиня на шефа на заведението за провалената изява. Тогава срещнах и Тошко, запознахме се точно в деня, преди да замина обратно за Щатите. Явно така е трябвало да се случи. Когато го попитах с какво се занимава, той ми каза, че е бил професионален тенисист. Направо изтръпнах, като го разбрах. Възможно ли е да ми се случва в живота - отново спортист, и то тенисист, който впоследствие започна да тренира дъщеря ми. Ще каже човек, че съм го избирала по професият".

Васи не крие и това, че се страхува да стане майка отново.

"В началото приятелят ми искаше, но аз не бях съгласна с него. Може би защото съм минала през толкова трудни моменти с бащата на Биби и не искам пак да съм сама в мисията си на майка. Периодът, през който живях сама и гледах дъщеричката си, някак си остави в мен едно трайно притеснение. Никога не искам да казвам никога, но едно дете си е голяма отговорност. Има го в мен страха, че отново може да имам неуспешен опит за семейство. Затова винаги си казвам: първият път не стана, а сега каква е гаранцията, че ще се получи".