Нестандартна премиера на КИА Соул и носителката на приза "Албум на годината 2014" се състоя снощи на покрива на шоурума на КИА в София.

Рут Колева представи новата си песен „Breath taking moment“ заобиколена от няколко ексцентрични модела КИА Соул. Музиката е дело на DJ Diamondz, който нашумя с парчетата на 100 Кила.

„С Diamondz, сме приятели от години, той в последната година много дръпна покрай проектите си с Килата. Това е първото нещо, което правим заедно и сме сигурни, че е само едно много добро начало. Идеята ми дойде на първо слушане, още когато Стефан пусна демото, просто веднага някак си се закачи "breath taking moment", може би и защото в последно време наистина ми се случват много моменти, в които дъхът ми спира“, споделя Рут.



Спиращ дъха е и авангардния облик на КИА Соул. Ярките тонове и богатата цветова палитра създават допълнително усещане за индивидуалност. Модерното облекло и свежите тонове в комбинация с атрактивна визия са гаранция за успех за всеки потребител с модерен дух и нестандартно мислене.

И интериорът на новия КИА Соул е нетрадиционен. Елементите са вдъхновени от музикални звукови вълни: скоростен лост с кръгла форма, кръгообразни контролни уреди монтирани на волана и сферични високоговорители – хармонично подредени за да създадат органичен, свеж вид. Всичко, което трябва да направите е да добавите любимите си Соул мелодии като новото парче на Рут – „Breath taking moment“.

Освен, че изглежда невероятно стилен, салонът на Соул е оптимизиран така, че да предостави максимално пространство и удобство на всички свои гости. Без значение от посоката - градски шопинг или дълго пътешествие - несравнимият комфорт и фешън атмосфера зарежда с настроение и инспирира за нови приключения.



И защото КИА Соул е напълно отговорен за безопасността на своите гости, той е притежател на поредица активни и пасивни мерки за сигурност, които гарантират протекция при всякакви пътни ситуации – Асистент за потегляне по наклон (HAC), Система за контрол на стабилността (VSM), Система за контрол налягането в гумите (TPMS), Система за автоматично паркиране и др.

Новият КИА Соул не е просто удивителен, той е модел със силно изразена индивидуалност. Всъщност толкова стабилен, че с гордост се предлага с безпрецедентна 7-годишна гаранция (или 150 000 км), точно както цялата моделна гама на КИА.

Събитието започна с вълшебния звук на флейта в изпълнение на пиесата на френския композитор Русел - Славеят и очарователната Ина Георгиева. Ина е издател и главен редактор на сп. Твоят Бизнес и въпреки бизнес сферата, в която работи, любовта й към музиката продължава и днес.



Талантливата соул изпълнителка Рут Колева очарова гостите освен с нейни песни, и кавъри на Емил Санде, Молоко и Стиви Уондър. Звездният концерт уважиха над 70 човека, сред които актьори, музиканти, клиенти, партньори и приятели на марката.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.