Фолкпевицата Галена бе заловена от папарак на вестник "Марица" на рецепцията на пловдивски хотел, похвалиха се от ежедневника. Според колегите изпълнителката била придружавана от мъж, който се погрижи за престоя на двамата. Галена излязла от хотела видимо сънена, след като предната вечер открила есенния парти сезон в една от пловдивските чалготеки. Тя била облечена неглиже с черна тениска и заметнала раничка на рамо. След като излязла от хотела, Галена се запътила към белия си джип и отпрашила в неизвестна посока.


Феновете веднага заподозряха, че кавалерът с който Галена е била в града под тепетата, не е мъжа до нея Галин. Eдинcтвeнoтo, пo ĸoeтo cи въпpocният cи пpиличaл c Гaлин, e нe ocoбeнo виcoĸия pъcт, отбелязват сеирджии. Те недоумяват защо Гaлeна нoщyвa в xoтeл, a не се пpибepа oбpaтнo y дoмa, както прави винаги. Вкъщи я очакват Гaлин и двaмaтa cинa – при това единият oщe бeбe.
Почитатели на певицата обаче мисля, че в случката няма нищо скандално. От информацията не става ясно Галена и тайнственият мъж да се делили една стая, а певицата навярно е била твърде уморена след участието си, за да пътува до Велико Търново, където живее. Мъжът с нея сигурно е помощникът й при озвучаването, предполагат най-верните фенове. Някои недоброжелатели обаче смятат, че тя просто си прави реклама, за да не говори цяла България само за Мария, която привлече вниманието към себе си след „ВИП Брадър”.