Появата на тризначките Вяра, Надежда и Любов във "ВИП Брадър" предизвика най-различни чувства у Съквартирантите, но на един от тях тя със сигурност подейства в сексуален аспект.

След като нахлу като с торнадо в Къщата, "Светата троица" от Благоевград обърна всичко наопаки. Случи се дори невероятното, след като най-апатичният съквартирант Багата, се активизира и прояви отявлен мъжки интерес към засуканите девойки, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

Самбистът втрещи останалите звезди в Къщата, тъй като след цял месец бездействие за една вечер изхаби повече енергия, отколкото за изминалите 30 дни, взети заедно. Усилията на Багата бяха насочени към флирт с новите Съквартирантки, и по-специално към червенокосата тризначка.

Багата влезе в опасна близост с устатата госпожица, след като изведнъж препречи пътя ѝ към спалнята, за да не може да влезе в помещението. Докато се опитваше да избяга от клопката на спортиста, тризначката отърка формите си в тялото му, което беше целта на самия него.

Благой не успя да скрие задоволството си и макар че носеше тъмни очила, блажената усмивка, която се появи на лицето му, издаде колко добре се чувства от физическия допир с новата си Съквартирантка. Малко по-късно той се опита да установи контакт и с другите ѝ две сестри, но не беше толкова упорит в свалките с тях.

Нагонът на Багата към тризначките веднага събуди съмнения у зрителите, че той си е имал вземане-даване с тях още преди да се озоват заедно в Къщата. Според запознати преди време Благой излизал с една от тризначките, но дори и той не знаел дали с Вяра, Надежда или Любов. Историята била отдавна, но с влизането си девойките събудили спомените на спортиста и той отново решил да се пробва с някоя.

Поведението на Багата обаче довърши тотално бившата му любима Златка. Освен че е баджаначка с Надежда по линия на настоящето си гадже Миро, плеймейтката знаела, че "троицата" е имала работа и със самбиста, който е голямата ѝ любов. Тези факти едва не докараха Златка до втори нервен срив в Къщата, но ситуацията беше овладяна след намесата на Мариана и Никол, които успокоиха силиконката от Бургас.

На двора в Къщата пък Надежда подхвана интересна тема за разговор.

"Ако двама души се харесват и попаднат в едно заведение, може да са в различни краища на заведението, но щом има искри между тях, ще се свържат, аз така мисля. Само един поглед е достатъчен да ги събере", заключи Надежда.

Къци допълни, че ако Господ е решил, ще се свържат. След това тризначката се обърна и продължи с анкетата: "Благой, какво мислиш за секс за една нощ, за или против?" Багата си призна, че е ''за''.